BACKBOOK DESIGN

BACKBOOK DESIGN STUDIO  PARTENERUL TAU DE INCREDERE

Aducem inovatia si tehnologia de ultima generatie in slujba clientilor nostri . 

Servicii

Este o parte importantă a companiei dvs. să aveți coerență între personalitatea mărcii dvs. și produsele dvs. Interfața utilizatorului reprezinta o opera de artă care spune utilizatorilor povestea mărcii dumneavoastra pornind de la  culori, tipografie, pictograme și grafică. Oferim soluții vizuale de ultima generatie ( inclusiv 3D ) pentru a ține pasul cu cele mai noi concepte pentru o experienta web deosebita .

UI Design

Există nenumărate produse digitale care ofera o experienta slab calitativa a utilizatorului, iar utilizatorii percept intr-un mod negativ interactiunea cu marca ( brandul ) oferind un feedback negativ intregii platforme . BACKBOOK DESIGN Studio oferă o strategie și un proces de proiectare bine structurat, cu o schemă perfectă de management al proiectelor astfel incat la final clientului sa i se ofere o experienta digitala deosebita , mult peste medie . 

UX Design

Marca/Brandul nu reprezinta doar sigla, sloganul, pictograma socială sau marca produsului. Este întreaga ta identitate. Pe piață, marca dumneavoastra reprezinta insasi reputația și vizibilitatea pe care o detineti . Reprezinta reflexia ta in ochii viitorilor tai parteneri si clienti . La BACKBOOK DESIGN Studio, expertii nostri va vor calauzi pasii , avand ca rezultat final o scalare a nivelului de vizibilitate si perceptie pozitiva a marcii pe care o detineti .

Brand Development

Specialistii nostri elaboreaza un intreg calendar al tuturor evenimentelor necesare promovarii companiei dumneavoastra. În calitate de partener strategic, oferim informații detaliate pentru gestionarea campaniilor de marketing pe termen scurt și lung. Scopul nostru este de a oferi o realizare grafica superioara si  eficientă a soluțiilor vizuale și de a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri în viitorul apropiat. Monitorizam permanent ROI-ul afacerii dumneavoastre , realizand imbunatatiri ale acestuia de la luna la luna . 

Campanii de Marketing 

Echipa noastră va pune la dispozitie o paleta larga de animatii  video 2D și 3D, grafică în mișcare și logo-uri animate . De asemenea putem crea orice tip de continut video sau animat potrivit afacerii pe care o detineti , inclusiv  la editarea post-producție. Echipa noastră compusa din designeri specializati in productia video este orientata spre realizarea unor produse video de cea mai inalta calitate, creativitatea reprezentand punctul forte al nostru. Folosim cele mai sofisticare echipamente din industrie :camere, echipamente audio și resurse de post-producție din industrie pentru a produce videoclipuri de înaltă calitate care vă ajută să vă atingeți obiectivele de afaceri.

Productie
Video & Animata 

De la proiectarea de web și logo-uri la o soluție completă de identitate corporativă, echipa de design de la BACKBOOK DESIGN Studios se asigură că încorporează un design orientat către client. Avem nevoie de 3 până la 4 zile lucrătoare pentru a livra design-uri grafice.

Design
Grafic

Agenția BACKBOOK DESIGN vă ofera servicii SEO adaptate cerințelor afacerii dvs. Acoperim toate cerintele SEO și lucrăm cu daruire si pasiune pentru a va pozitiona afacerea in primele pozitii de cautare Google. Utilizam numai practici conforme cu cerintele Google , pentru a asigura o pozitionare de top . Avem personal acreditat , suntem parteneri Google si oferim consultanta de specialitate , impreuna cu stategii de marketing personalizate in functie de cerintele fiecarui business in parte .

Optimizare SEO 
pentru Google 

BACKBOOK DESIGN AGENCY vă ofera servicii de  publicitate personalizată pe cele mai eficiente canale sociale. Punem in miscare puterea inteligentei artificiale  pentru a crește rentabilitatea investiției, a maximiza productivitatea și a vă proteja reputația mărcii.

Campanii de Social Media

O mica parte din partenerii cu care colaboram 

Estimator Cost 

GET STARTED

0$

Va multumim pentru comanda dumneavoastra . In cel ami scurt timp unul din colegii de la departamentul comercial va intra in legatura cu dumneavoastra . Cu respect , Echipa BACKBOOK DESIGN

Logo si elemente de grafica

- +
1

Logo 80 € + TVA

- +
1

Grafica pentru carte de vizita 25 € + TVA / creatie

- +
1

Poster 25 € + TVA / creatie

- +
1

Flyere 25 € + TVA / creatie


0$

Va rugam sa selectati o optiune pentru a continua

Pasul Urmator

Tipul Platformei

Care este tipul de servicu de care aveti nevoie?

Site Prezentare 500 € +TVA

Redesign 450 € + TVA

Magazin online 800 € +TVA

Website Personalizat cu grafica dedicata 1500 € + TVA


0$

Va rugam sa selectati o optiune pentru a continua

Pasul Urmator

Extra optiuni

Certificat SSL 25 € + TVA

Implementare plata cu cardul 50 € + TVA

Mentenanta website 150 € + TVA / 6 luni


0$

Va rugam sa selectati o optiune pentru a continua

Pasul Urmator

Cost Final

Utilizati codul BACK10 pentru -10% Reducere din total cost

Oferta noastra

Descriere Informatii Cantitate Pret
Discount :
Total :

Comanda

SEdiul 1 

Strada Sibiului ,23, Cisnadie , Sibiu , Romania 

+40 737 658 500

Sediul 2 

Strada Doamna Stanca, Nr 29 , ap1 , Selimbar , Sibiu

+40 737 658 500

Sediul 3

Corbeanca , Ilfov , Romania 

+40 799 666 665

VINO ALATURI DE NOI!

Incercam zi de zi sa devenim mai buni , cu fiecare noua provocare . 

  Thank you! Your message has been sent.
  Unable to send your message. Please fix errors then try again.

  AI Web Design

  Call Now Button
  error: Content is protected !!
  Scroll to Top